اخبار شیراز

  • شیرازتایم - تنظیمات کاری برای رستوران کلاس Cron مورد نیاز است

    تنظیمات کاری برای رستوران کلاس Cron مورد نیاز است
    5 روز و 1 ساعت قبل

    رئیس انجمن رستوران ها و سفره خانه های سنتی شیراز در مورد تصمیمات کارکنان مدیریت کرونا برای تعطیلی رستوران ها گفت: تعطیلی نمی تواند راه خوبی برای حل بحران کرونا باشد ، اما برای حل چنین مشکلاتی باید اقدامات اساسی انجام شود.

    کوروش بصیری صالحی در مصاحبه ای با روز شنبه گفت: "شیوع کرونا فعالیت بسیاری از اتحادیه ها را تحت تاثیر قرار داد ، اما واحدهای صنفی به دلیل شیوع بیماری ، رکود تحت حمایت فدراسیون رستوران ها و سفره خانه های سنتی هستند. صنعت گردشگری و عدم حمایت مقامات و تلفات بیشتر و بسیاری از آنها هنوز نتوانسته به طور رسمی فعالیت خود را آغاز کند.

    محدودیت های کرونا از سال گذشته برداشته شد ، اما آنها هنوز استفاده نشده است.

    از این تعداد ، 850 واحد دارای مجوز تجاری دائمی و 400 عضو مجوز کار دریافت می کنند. و 150 کارگر دارند ، وی گفت: اگر در نظر بگیریم که هر واحد صنفی 10 کارگر دارد ، ما می توان گفت محدودیتی وجود دارد که 12000 نفر در این واحدهای صنفی کار می کنند ، هر یک از آنها مسئول تأمین نیازهای اقتصادی خانواده های خود هستند. بستگی به فعالیت های دسته های تحت پوشش این اتحادیه دارد. با این حال ، شیوع ویروس کرونا اکثر افراد فعال این گروه را ورشکسته کرده است.

    تا بتوانند آن را بازپرداخت کنند ، برای مثال ، وی گفت: تسهیلات به صورت وام بانکی با سود 18 درصد به فعالان اتحادیه است. این مربوط به شرکت هایی است که در زمان کرونا ورشکسته شده اند "و حتی معافیت مالیاتی به فعالان این دسته در قالب دستورالعمل های رسمی و بخشنامه های صادر شده از سوی دولت تعلق نگرفته است.

    صالحی معتقد است که اکسیژن ، آب و غذا نیازهای اساسی و اساسی برای بقای انسان هستند. گفت: کلاس ما. آنها هیچ ارزش افزوده ای ارائه نمی دهند و حتی به اعمال مالیات های کلان بر افراد فعال در صنایع غذایی فکر نمی کنند ، اما بیشترین بار مالیاتی در کشور ما بر دوش تولیدکنندگان مواد غذایی است. صالحی گفت ،

    شامل رستوران ها ، سفره خانه های سنتی ، پاسگاه ها ، سالن های پذیرایی ، دفاتر تشریفاتی ، باغ های اجتماعات و چایخانه های سنتی تحت پوشش این اتحادیه. کار می کند و بیشتر آن در حال حاضر بسته است.

    وی گفت: برخی از اتحادیه های صنفی که به نیازهای روزانه مردم رسیدگی می کردند ضرر کمتری داشتند ، در حالی که برخی از واحدهای دیگر در این بین آسیب دیدند. ضررهای بیشتر. کلاس سنتی رستوران و کافه تریا بسیار مظلوم واقع شده است ، مقامات باید شرایطی را برای فعالان این کلاس فراهم کنند تا بتوانند از بسته های پشتیبانی یا امکانات ویژه برخوردار شوند. به عنوان مثال ، دولت باید برای افراد فعال در این طبقه اعتبار مالیاتی در نظر بگیرد.

    صالحی با اعتقاد به اینکه رستوران ها نقش مهمی در صنعت گردشگری ایفا می کنند ، گفت: "شیراز یک شهر توریستی است و یک مقصد است." و خارجی ها در مکان های آرام و دلپذیر مانند رستوران ها یا رستوران ها ، رستوران ها هستند. یکی از مهمترین مولفه ها در ارتقاء صنعت گردشگری است. آنها می گویند ما باید برای توسعه این مکان ها در شهر و جلوگیری از بسته شدن آنها تلاش کنیم.

    \ "متأسفانه برخی از مراکز و مجتمع ها خدمات مرتبط با کلاس ما را بدون نیاز به مجوز کسب و کار ارائه می دهند \". مردم همچنین غذای گرم در کنار خیابان سرو می کنند که می تواند سلامت مردم را در دوران کرونا به طور جدی تهدید کند. بنابراین لازم است افراد به مجتمع ها و مراکزی که دارای مجوز و مجوز تجاری هستند مراجعه کنند.

    صالحی افزود: البته تیم بازرسی اتحادیه متشکل از 40 نفر در مناطق مختلف شیراز بر فعالیت رستوران داری نظارت می کند و با بازدید از این اماکن واحدهای صنفی متخلف را شناسایی و پلمب می کند.

    وی افزود: "در حال حاضر ، ناهارخوری های سنتی ، رستوران ها و کافه تریاها از پروتکل های بهداشتی به خوبی پیروی می کنند و مردم می توانند بدون نگرانی به این مکان ها رفته و از خدمات آنها لذت ببرند. سنتی: سندیکای رستوران ها و کافه های سنتی ، که در طول تاریخ انقلاب اسلامی و در شرایط بحرانی کشور برای کمک به حل مشکلات همیشه در صحنه بوده است ، در حال حاضر با مشکلات زیادی روبرو است. به امید حمایت و کمک به دولت.





خبرهای دیگر از شیراز