اخبار شیراز

  • شیرازتایم - رستوران ها توانایی فراموش شده رونق گردشگری هستند

    رستوران ها توانایی فراموش شده رونق گردشگری هستند
    19 روز و 8 ساعت قبل

    دبیر انجمن رستوران ها و سفره خانه های سنتی شیراز گفت: صنایع غذایی یکی از ارکان صنعت گردشگری است و ایجاد رستوران می تواند راه خوبی برای جذب گردشگران داخلی و خارجی و توسعه گردشگری باشد ، اما این توانایی فراموش شده."

    سعید فانی در مصاحبه با یکشنبه گفت: "اشتغال و درآمد حاصل از فروش مواد غذایی ، صنایع غذایی را به یکی از مهمترین صنایع تبدیل کرد و غذاخوری در رستوران ها به یک جاذبه گردشگری تبدیل شد."

    دبیر شیراز انجمن رستوران ها و سفره خانه های سنتی وی افزود: "اکثر کشورهای دوستدار گردشگری به تدریج به دوران رونق گردشگری باز می گردند و با جذب گردشگر درآمدزایی می کنند." متأسفانه کشور ما هنوز نتوانسته صنعت گردشگری را احیا کند و اگر وضعیت به همین منوال پیش برود ، صنعت گردشگری در ایران قطعاً در دو یا سه سال آینده نمی تواند به چرخه اولیه خود بازگردد.

    بدون تردید وی ادامه داد که تسریع فرایند واکسیناسیون و واکسیناسیون برای همه افراد در سنین مختلف نقش بسزایی در بهبود شرایط جامعه دارد و مسئولین با برداشتن این گام مهم ، کمک شایانی به بهبود سلامت ، واکسیناسیون و اقتصاد خانواده.

    <"افراد فعال در این گروه قبل از شیوع Covid-19 مشکلات زیادی داشتند ، اما با شیوع این بیماری ، مشکلات آنها کم بود." این بیماری کشنده ضربه مهلکی به صنایع غذایی وارد کرده است و در حال حاضر حدود 90 درصد فعالان این گروه با چالش های زیادی روبرو هستند. نزدیک به 30 درصد آنها ورشکسته و 60 درصد در آستانه ورشکستگی هستند.

    ما از لغو حدود ده تا پانزده مجوز تجاری به دلیل شرایط سخت اقتصادی ناراضی هستیم. کرونا چراغ رستوران های شیراز را خاموش کرده است و هیچ کس به شرایط نامطلوب اقتصادی افراد فعال در این اتحادیه پاسخ نمی دهد.

    این فعال صنفی "متأسفانه وعده ها و وعده های حمایتی که مقامات از ابتدای بحران کرونا داده اند هنوز محقق نشده است و اگرچه نزدیک به دو سال از شیوع بیماری می گذرد ، اما ما هنوز اقدامات مهمی را برای رسیدگی به صنایع غذایی مشاهده کرده است. "

    دبیر رستوران و رستوران سنتی شیراز انجمن گفت: اگرچه حمایت مقامات در شرایط کنونی دردی از ورشکستگان این دسته را دوا نمی کند ، اما لازم است اقدامات لازم برای حل مشکلات رستوران ها و سایر مناطق تحت پوشش این اتحادیه.

    کوروش بصری صالحی ، رئیس سندیکای رستوران ها و کافه تریاهای سنتی شیراز پیشتر گفته بود: این اتحادیه دارای شانزده طبقه است که شامل رستوران ها و سفره خانه های سنتی ، پیک نیک ، سالن های پذیرایی ، دفاتر تشریفاتی ، باغ ها و چای سنتی است. دارای 1250 عضو است که از این تعداد 800 نفر دارای مجوز فعالیت دائمی و 450 عضو مجوز کسب و کار را دریافت می کنند.

    ما اتحادیه های کارگری داریم که دارای نیروی کار 180 تا 200 نفر هستند. در واقع ، اگر هر واحد صنفی 10 نفره را در نظر بگیریم ، می توان گفت که حدود 10،000 نفر در این واحدهای صنفی کار می کنند.





خبرهای دیگر از شیراز